Ο Αυγενάκης αποκάλυψε το νέο αθλητικό κέντρο στο Ηράκλειο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε συνάντηση με τοπικά σωματεία και αποκάλυψε το νέο αθλητικό κέντρο του Ηρακλείου.

Ο Αυγενάκης αποκάλυψε το νέο αθλητικό κέντρο στο Ηράκλειο

Την Κυριακή ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων και τη Διοικούσα Επιτροπή ΕΑΚΗ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πισίνα στο Λίντο που θα επαναλειτουργήσει σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Αυγενάκης στους εκπροσώπους των σωματείων θα γίνουν τα εξής έργα:

-Κλειστή πισίνα για αγώνες πόλο

-Κλειστό προπονητήριο μπάσκετ, βόλεϊ

-Γήπεδα τένις

-Γήπεδο μπιτς βόλεϊ

-Δύο γήπεδα 3Χ3

-Πίστα σκέιτμπορντ

Τα έργα αναμένεται να υλοποιηθούν άμεσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) οι Μελέτες τους είναι έτοιμες και οι πιστώσεις εγκεκριμένες, ενώ σύντομα θα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε τα σωματεία για το Ναυταθλητικό Κέντρο Κρήτης, με την παραχώρηση διώροφου κτιρίου στο Λιμάνι από τον ΟΛΗ και την χωρίς χρονοτριβή αξιοποίηση του, όπως και για τις νέες εγκαταστάσεις για αθλήματα παραλίας, σε έκταση της ΕΤΑΔ που θα δοθεί εντός του μήνα, ενόψει των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, τους οποίου το υφυπουργείο στοχεύει να διεξαχθούν στο Ηράκλειο το 2023 ή το 2025.

Τα σωματεία που εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση για όσα συζητήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού ήταν:

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΓΟΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 91

Κ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ν.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΦΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΩΚΕΑΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΩΡΙΩΝΑΣ