Πάλη: «Χρυσός» ο Παγκαλίδης, 5 μετάλλια στη Βουλγαρία

Με πέντε μετάλλια ολοκλήρωσε την παρουσία της η Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά Νέων -Ανδρών Πάλης, που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Πάλη: «Χρυσός» ο Παγκαλίδης, 5 μετάλλια στη Βουλγαρία

πέντε μετάλλια ολοκλήρωσε την παρουσία της η ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά Νέων -Ανδρών Πάλης – U23 Petko Sirakov – lvan lliev που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Ο Ηλίας Παγκαλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 87 κιλά. Το ασημένιο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι Νίκος Ντούνιας και Γιώργος Πιλίδης, ενώ ο Μιχάλης Ιωσηφίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο γιατρός της ελληνικής Πάλης νίκησε με 6-5 τον Νικόλοφ (Βουλγαρία) και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Αντίθετα ο Γιώργος Πιλίδης έμεινε στη 2η θέση. Ο Έλληνας πρωταθλητής δυστυχώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρά την φιλότιμη προσπάθειά του, έδειξε ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο Νίκος Ντούνιας στα 130 κιλά φόρεσε στο στήθος το ασημένιο μετάλλιο, ενώ το βάθρο στην κατηγορία είχε κι άλλη ελληνική συμμετοχή, καθώς ο Μιχάλης Ιωσηφίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Την Παρασκευή είχε προηγηθεί το ασημένιο μετάλλιο του Δημήτρη Τσομπανούδη στα 82 κιλά.

Αναμφίβολα τα μηνύματα από τους Έλληνες πρωταθλητές είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς οι πρωταθλητές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας