Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας: Νέος πρόεδρος ο Χρυσανθόπουλος

Ο Τάσος Χρυσανθόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν και αναλαμβάνει το πόστο διαδεχόμενος τον Πέτρο Συναδινό.

Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας: Νέος πρόεδρος ο Χρυσανθόπουλος

Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλήματος, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Νέος πρόεδρος είναι ο Τάσος Χρυσανθόπουλος, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, συγκεντρώνοντας 25 ψήφους από τα 32 σωματεία που ψήφισαν. Διαδέχεται τον Πέτρο Συναδινό, ο οποίος εξελέγη εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με 25 ψήφους.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάδειξή του στην προεδρία της ομοσπονδίας, ο Χρυσανθόπουλος έστειλε μήνυμα ενότητας: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα σωματεία που πήραν μέρος στις εκλογές και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι εκλέχθηκαν. Αναγνωρίζω το μέγεθος της ευθύνης να συνεχίσω την επιτυχημένη πορεία της τοξοβολίας και δεσμεύομαι ότι θα το προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα εργαστούμε για το καλό του αθλήματος, με επίκεντρο πάντα τους αθλητές και τις αθλήτριές μας».

Από την πλευρά του, ο Συναδινός τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία για όσα πετύχαμε τα τελευταία οκτώ χρόνια αλλά και για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, με την εκλογή μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλω να συγχαρώ και τον νέο πρόεδρο και να καλέσω την οικογένεια της τοξοβολίας, σε κλίμα ενότητας, να συνταχθούμε δίπλα του και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για ένα καλύτερο αύριο του αθλήματος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας