Πινγκ πονγκ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας

Σχηματίστηκε η νέα διοίκηση της ΕΦΟΕπΑ που προέκυψε από τις χθεσινές (26/3) εκλογές και θα ηγηθεί της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τα επόμενα τριάμισι χρόνια. Διαβάστε ποιοι τοποθετήθηκαν στις θέσεις του ΔΣ.

Πινγκ πονγκ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα (27/3) το μεσημέρι η νέα διοίκηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Παρασκευής (26/3).

Πινγκ Πονγκ: Νέος πρόεδρος ο Κώστας Παπαγεωργίου

Νέος πρόεδρος είναι ο Κώστας Παπαγεωργίου, ο οποίος σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του αθλήματος ύστερα από τέσσερις δεκαετίες σταθερής διοίκησης, πρώτα υπό την προεδρία του Χρήστου Χριστοδουλάτου (1982-2008) κι έπειτα με επικεφαλής τον Μανώλη Κολυμπάδη (2008-2021).

Γενικός γραμματέας της ΕΦΟΕπΑ ανέλαβε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας Σωκράτης Παπασάβογλου. Τις θέσεις των αντιπροέδρων κάλυψαν ο Ευάγγελος Τέρπος και ο Γιώργος Λυγούρας, ενώ ο Παναγιώτης Τζόβολος συνεχίζει ως πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής.

Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώθηκε με τον Παναγιώτη Γκιώνη, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος των αθλητών.

Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η σύνθεση του νέου 11μελούς ΔΣ της ομοσπονδίας

Πρόεδρος: Κώστας Παπαγεωργίου

Α' αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Τέρπος

Β' αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λυγούρας

Γενικός γραμματέας: Σωκράτης Παπασάβογλου

Ταμίας: Ξανθή Κιούφη

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Παναγιώτης Τζόβολος

Μέλη: Βλάσιος Γεωργίου, Μαρία Μοίρου, Ιωάννης Κορδούτης, Πολυξένη Στάθη, Χρήστος Τασιός.

Αναπληρωματικά μέλη: Νικόλαος Φιλιππακόπουλος, Κωνσταντίνος Μάκρας, Ιωάννης Πάντζιος, Γεώργιος Βρεττάκος, Βασιλική Ερηνάκη.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας, θα πρέπει επίσης να προκύψουν ο έφορος υλικού και ο ειδικός γραμματέας, απλά αυτό μετατέθηκε για επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης προσεχώς θα τοποθετηθεί έφορος για τις εθνικές ομάδες, όπως θα οριστούν και τα έξι μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, τα οποία θα επιλέξει ο Παναγιώτης Τζόβολος και θα τα προτείνει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.