Ασημένιο μετάλλιο ο Τσομπανούδης!

Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε ο Δημήτρης Τσομπανούδης σήμερα, στο διεθνές τουρνουά πάλης Νέων Ανδρών «Petko Sirakov – lvan lliev» στη Βουλγαρία.

Ασημένιο μετάλλιο ο Τσομπανούδης!

Ο Δημήτρης Τσομπανούδης κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά πάλης Νέων Ανδρών Petko Sirakov-lvan lliev, στη Βουλγαρία.

Ακόμη, η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ακόμα δύο μετάλλια, καθώς οι Ηλίας Παγκαλίδης και Γιώργος Πιλίδης έφτασαν στον τελικό των κατηγοριών τους κι αύριο θα διεκδικήσουν το χρυσό.

Ο Δημήτρης Τσομπανούδης αγωνίστηκε στα 82κ. της ελληνορωμαϊκής και στον τελικό ηττήθηκε με τεχνική πτώση από τον Ρουμάνο Κόγιοτς.

Το Σάββατο η Ελλάδα θα διεκδικήσει ακόμα δύο χρυσά μετάλλια. Ο Γιώργος Πιλίδης έφτασε έως τον τελικό, καθώς νίκησε διαδοχικά τους Αμπντάλ (Ελβετία) με πτώση και τον Βούλγαρο Αλίσα με τεχνική πτώση. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Κομάν.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ηλία Παγκαλίδη στα 87κ, που επιβλήθηκε με πτώση του Βούλγαρου Βασίλεφ και με 7-3 του Γάλλου Τζαβακισβίλι. Στον τελικό θα παλέψει με τον Νικόλοφ (Βουλγαρία).

Στις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχώρισε ο «ελληνικός εμφύλιος» στα 130κ. ανάμεσα στον Νίκο Ντούνια και τον Μιχάλη Ιωσηφίδη, όπου βγήκε νικητής ο πρώτος με πτώση.

Μία νίκη σημείωσε κι ο Αποστόλης Τσιόβολος (97κ.), που επικράτησε με πτώση του Βούλγαρου Ιβάνοφ.