Πάλη: Στον τελικό του βουλγάρικου όπεν ο Τσομπανούδης

Ο Δημήτρης Τσομπανούδης προκρίθηκε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά Πάλης της Βουλγαρίας, όπου  θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Κόγιοτς για το χρυσό μετάλλιο.

Πάλη: Στον τελικό του βουλγάρικου όπεν ο Τσομπανούδης

Στον τελικό του διεθνούς τουρνουά Πάλης της Βουλγαρίας Petko Sirakovlvan lliev ο Δημήτρης Τσομπανούδης. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πρόσθεσε ακόμα μια σπουδαία επιτυχία στην καριέρα του.

Στο διεθνές τουρνουά Νέων -U23 αγωνίστηκε στα 82κ. ελληνορωμαϊκής και έφτασε έως τον τελικό, παρά το γεγονός ότι πάλεψε με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, καθώς είναι ακόμη έφηβος. Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε αρχικά του Βούλγαρου Αντρέεφ με τεχνική υπεροχή και στη συνέχεια νίκησε τον Ντίμοφ (Βουλγαρία) με τεχνική υπεροχή.

Το απόγευμα ο Τσομπανούδης θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Κόγιοτς με σκοπό να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο Δημήτρης Κουπλίδης (63κ.) αγωνίστηκε στον όμιλο με τους: Στόικα, Τρανταφίρ (Ρουμανία) και Στάνεφ (Βουλγαρία) κι αποκλείστηκε.

Σήμερα (26/3) θα αγωνιστούν πέντε Έλληνες αθλητές. Πιο συγκεκριμένα θα παλέψουν οι Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.), Αποστόλης Τσιόβολος (97κ.), Νίκος Ντούνιας και Μιχάλης Ιωσηφίδης (130κ.).

Τέλος, στην ελευθέρα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κι ο Γιώργος Πιλίδης.