Πινγκ Πονγκ: Ηττήθηκε ο Γκιώνης και αποχαιρέτησε το Προολυμπιακό τουρνουά

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ηττήθηκε από τον Λίαμ Πίτσφορντ με 4-3 σετ και έτσι δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό που θα του έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Πινγκ Πονγκ: Ηττήθηκε ο Γκιώνης και αποχαιρέτησε το Προολυμπιακό τουρνουά

Στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ντόχα ο Παναγιώτης Γκιώνης έφτασε μία ανάσα από τον τελικό στο στάδιο 2 και το καθοριστικό ματς για πρόκριση στο Τόκιο, αλλά λύγισε με 4-3 σετ (10-12, 11-8, 9-11, 11-5, 11-7, 9-11, 12-14) από τον Βρετανό Λίαμ Πίτσφορντ και αποκλείστηκε.

Παναγιώτης Γκιώνης: Χάθηκε η μάχη, όχι ο πόλεμος!

Στον συναρπαστικό ημιτελικό, που κράτησε μία ώρα, έκανε μία ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση κι έφερε τα πράγματα στα μέτρα του. Βρέθηκε μπροστά με 3-2 σετ και με 9-6 στο 7ο, ώσπου το νούμερο 1 φαβορί των αγώνων πέτυχε ανατροπή στην παράταση και πέρασε στον τελικό.

Τον Απρίλιο έρχεται το Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης στην Πορτογαλία κι αν, ο μη γένοιτο, δεν πετύχει ούτε εκεί τον στόχο του ο Έλληνας πρωταθλητής έχει μεγάλες πιθανότητες να το καταφέρει μέσα από τον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης, όπου σήμερα βρίσκεται στο νούμερο 49.

Στον τελικό για την τελευταία εναπομείνασα θέση πρόκρισης από το Κατάρ ο Πίτσφορντ αντιμετωπίζει το μεσημέρι τον Ρώσο Κιρίλ Σκάτσκοφ.