Γκιώνης: Μία νίκη μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μία νίκη ακόμα και... έφυγε για Τόκιο ο Παναγιώτης Γκιώνης, προκειμένου να εκπροσωπήσει το ελληνικό πινγκ πονγκ για πέμπτη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακού Αγώνες!

Γκιώνης: Μία νίκη μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Mία νίκη πλέον μακριά από το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της ιαπωνικής πρωτεύουσας βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκιώνης!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης αντιμετώπισε σήμερα (15/3) το απόγευμα τον Ρώσο Κιρίλ Σκάτσκοφ για τον ημιτελικό γύρο στο ταμπλό 3 του σταδίου 1 στο παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα.

Παναγιώτης Γκιώνης: Ένα βήμα πιο κοντά στο Τόκιο

Ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής βγήκε νικητής με 4-3 σετ έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση που είχε διάρκεια 65 λεπτά! Πέρασε έτσι στον τελικό του ταμπλό και αν αύριο (16/3) αναδειχθεί νικητής απέναντι στον πολιτογραφημένο Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ εξασφαλίζει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πέμπτη συνεχόμενη φορά!

Τονίζεται σε αυτό το σημείο ότι ο Γκιώνης δεν θα είναι απών από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας (πενταετίας ουσιαστικά μετά την περσινή αναβολή των Αγώνων στο Τόκιο) αν χάσει. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ήττας, θα πάει να διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο από το στάδιο 2 της διοργάνωσης. Ωστόσο, με όπλα την ετοιμότητά του σε όλους τους τομείς και την αναμφισβήτητη πείρα του, είναι σε θέση να εξασφαλίσει την πρόκριση μια ώρα αρχύτερα.

Στο μεγάλο ματς με τον Σκάτσκοφ (νούμερο 13 των αγώνων) τα σετ ήταν 5-11, 11-6, 11-9, 18-20, 11-7, 5-11 και 11-8. Ο τελικός με τον Βανγκ Γιανγκ αρχίζει την Τρίτη (16/3) στις 10:40 ώρα Ελλάδας και γίνεται στο τραπέζι 1 με ζωντανή μετάδοση μέσα από τη σελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας (ITTF) στο facebook.