Σάρισες Φλώρινας: Στην τελική φάση του Europe Cup γυναικών από 6 έως 9 Μαΐου

Σύμφωνα με απόφαση της ETTU, το Europe Cup γυναικών στο πινγκ πονγκ θα ολοκληρωθεί κατευθείαν με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης στο χρονικό διάστημα 6-9 Μαΐου, με συμμετέχουσες τις Σάρισες Φλώρινας.

Σάρισες Φλώρινας: Στην τελική φάση του Europe Cup γυναικών από 6 έως 9 Μαΐου

Επισημοποιήθηκε η ημερομηνία κατά την οποία προγραμματίστηκε η διεξαγωγή της τελικής φάσης του Europe Cup γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση, όπου πρόκειται να συμμετάσχουν οι Σάρισες Φλώρινας. Αυτή θα είναι το χρονικό διάστημα από 6 έως 9 Μαΐου.

Την παραπάνω απόφαση πήρε μεταξύ άλλων το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο μίτινγκ που πραγματοποίησε -ένα ακόμη στην εποχή της πανδημίας- το περασμένο Σάββατο (6/3).

Πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί η ακύρωση της φάσης των ομίλων στο δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό Κύπελλο και η μεταφορά κατευθείαν στο τελικό στάδιο και σε συνθήκες «φούσκας». Τώρα έγινε γνωστό ότι… η αρχή και το τέλος της φετινής διοργάνωσης των γυναικών θα γίνει στο διάστημα από 6 έως 9 Μαΐου (12-15 Μαΐου για τους άνδρες), απλώς ακόμη αναζητείται ο τόπος διεξαγωγής.

Αξίζει να τονιστεί ότι το σωματείο της Φλώρινας επρόκειτο να φιλοξενήσει κιόλας τη διοργάνωση ενός από τα γκρουπ στην πρώτη φάση.

Όπως κάθε φορά, η ETTU έκανε μέσα από την ιστοσελίδα της τη σχετική ενημέρωση επί των θεμάτων που συζητήθηκαν. Μεταξύ άλλων λοιπόν αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι πόλεις διεξαγωγής του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων. Σημειώνει επίσης ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βετεράνων του 2022 φεύγει από το Κάρντιφ της Ουαλίας και όλα αυτά εξαιτίας της κακής επιδημιολογικής εικόνας σε διάφορες χώρες.

Το κείμενο στο σάιτ της ETTU αναφέρει χαρακτηριστικά σχετικά με τις αλλαγές εδρών:

«Εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Κροατία, η ETTU έχει δεχθεί αιτήματα για αλλαγή του τόπου διεξαγωγής στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά του απλού και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων. Η πρώτη αγωνιστική εκδήλωση είναι να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στη Λισαβόνα και η δεύτερη τον Ιούλιο στο Ζάγκρεμπ (σ.σ. για το ίδιο μέρος ήταν και πέρσι το Ευρωπαϊκό νέων και ακυρώθηκε). Τα τελευταία χρόνια και οι δύο πόλεις έχουν φιλοξενήσει διοργανώσεις της ETTU».