Τάε Κβον Ντο: Επέστρεψαν από Σερβία

Τέσσερα μέλη της προ Ολυμπιακής ομάδας Τάε Κβον Ντο, οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Νάσια Μητσοπούλου και Φένια Τζέλη έλαβαν μέρος σε δυνατό καμπ προετοιμασίας στη Σερβία.

Τάε Κβον Ντο: Επέστρεψαν από Σερβία

Η ομάδα συνοδευόμενη από τους Ολυμπιακούς προπονητές, Θοδωρή Ζηνέλη και Χρήστο Αλμασίδη, ολοκλήρωσε ακόμη έναν κύκλο προετοιμασίας ενόψει όχι μόνο του Ευρωπαϊκού Προ ολυμπιακού τουρνουά που θα γίνει – κορονοϊού επιτρέποντος – τον Μάιο, αλλά και ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί ένα μήνα νωρίτερα (8-11/4), επίσης στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Στην Σερβία, η προ Ολυμπιακή ομάδα παρέμεινε για διάστημα έξι εβδομάδων, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με αθλητές και αθλήτριες που επίσης προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη διεκδίκηση των προκρίσεων.

Έξι εβδομάδες προπονητικής διαδικασίας με ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση, τεχνική προπόνηση, test match και πλήρη προσομοίωση στις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες, οι οποίες αποτέλεσαν προπονητικό… βάλσαμο -ελέω πανδημίας και των δυσκολιών μετακίνησης και κοινών καμπ- στην προετοιμασία όλων των αποστολών που βρέθηκαν στην Σερβία.

Η προΟλυμπιακή ομάδα, αφού πάρει κάποιες ανάσες, θα συμμετέχει το προσεχές Σαββατοκύριακο (6-7/3) στο πρώτο Ολυμπιακά βαθμολογούμενο G1 μετά την έναρξη της πανδημίας, που θα διεξαχθεί στη Σόφια. Από την Βουλγαρία, η ελληνική ομάδα θα μεταβεί απευθείας στην Κωνσταντινούπολη για το G1 Turkish Open (10-15/3), ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Βελιγράδι για ένα νέο δυνατό προπονητικό καμπ, στο οποίο θα συμμετέχει αυτή τη φορά και το πανίσχυρο Ιράν.