Στο πλευρό του Γιαννιώτη η Βάσω Γαρελίδη – Αρβανιτοπούλου

Η Βάσω Γαρελίδη - Αρβανιτοπούλου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (22/2) θα είναι στο πλευρό του Σπύρου Γιαννιώτη στις εκλογές της ΚΟΕ στις 28 Μαρτίου.

Στο πλευρό του Γιαννιώτη η Βάσω Γαρελίδη – Αρβανιτοπούλου

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Βασιλικής Αρβανιτοπούλου-Γαρελίδη με την παράταξη μας στις προσεχείς εκλογές της ΚΟΕ» αναφέρει η ανακοίνωση για την επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, ο οποίος λόγω του νέου νόμου, δεν έχει την δυνατότητα να κατέβει στις εκλογές λόγω ορίου ηλικίας.

Η Βάσω Γαραλίδη-Αρβανιτόπουλου προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας αποτελούν πηγή γνώσης και αυτοβελτίωσης. Εμπειρίες και βιώματα. Στη δική μου ζωή η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό ήταν μια εμπειρία γεμάτη διαφορετικά «χρώματα» και βιώματα.

Η εμπειρία μου λοιπόν με τον αθλητισμό είναι ένα μικρό φανάρι που κρέμεται στην πλάτη μου και φωτίζει το δρόμο που έχω ήδη περπατήσει, όπως είπε για τις εμπειρίες κορυφαίος φιλόσοφος, αλλά και φακός οδηγός του δρόμου μπροστά μου. Ευχαριστώ τον Σπύρο Γιαννιώτη για την τιμή».

Η παράταξη "Νέο Κύμα" της οποίας ηγείται ο "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΚΟΕ στις εκλογές της 28ης Μαρτίου ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τους τρεις πρώτους υποψηφίους της.

Ο λόγος για τις Σταυρούλα Αντωνάκου, Εύη Μωραϊτίδου και τον Ηλία Μάλαμα.