«Νέο Κύμα»: Η ανακοίνωση για Αντωνάκου, Μωραϊτίδου και Μάλαμα (pics)

Η παράταξη "Νέο Κύμα" της οποίας ηγείται ο "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΚΟΕ στις εκλογές της 28ης Μαρτίου ανακοίνωσε τους τρεις πρώτους υποψηφίους της.

«Νέο Κύμα»: Η ανακοίνωση για Αντωνάκου, Μωραϊτίδου και Μάλαμα (pics)

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Εύη Μωραϊτίδου και ο Ηλίας Μάλαμας τάσσονται στο πλευρό του Σπύρου Γιαννιώτη με στόχο την αναβάθμιση της ΚΟΕ σ' όλα τα επίπεδα.

«Τρεις άνθρωποι με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό της Ελλάδας και με διοικητική εμπειρία έρχονται για να "υπηρετήσουν" τα σωματεία και τους αθλητές και να επιστρέψουν όσα έλαβαν τόσα χρόνια στις πισίνες.

Η Σταυρούλα Αντωνάκου που είναι Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και εκλέχτηκε βουλευτής το 2015, το 2011 ήταν μέλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης και το 2008 ήταν μέλος της ομάδας που τερμάτισε 8η στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Η Εύη Μωραϊτίδου που είναι σήμερα πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών είχε ανέβει με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης στο 2ο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα ενώ μετράει πολλές επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με τους συλλόγους που αγωνίστηκε στην πλούσια καριέρα της.

Ο Ηλίας Μάλαμας υπήρξε ένας από τους καλύτερους κολυμβητές της γενιάς του, σπούδασε οικονομικά στο UCLA, και είναι από τα "βαριά χαρτιά" της χώρας στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι επόμενοι υποψήφιου της παράταξης αλλά και το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί για την επόμενη ημέρα της ΚΟΕ» αναφέρει στην ενημέρωσή της η παράταξη «Νέο Κύμα».