ΚΟΕ: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό

Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκε το προσωπικό της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας.

ΚΟΕ: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό

Σε τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκε το προσωπικό της κολυμβητικής ομοσπονδίας και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

«Σε τεστ αντιγόνου για covid - 19 υποβλήθηκε χτες (28/1) το προσωπικό της ΚΟΕ, με πρωτοβουλία του γιατρού της Ομοσπονδίας Κυριάκου Νανούση, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά.

Η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, στο πλαίσιο της πρόληψης και των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό και με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας, στο μέγιστο βαθμό της στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΚΟΕ.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως από την Πέμπτη (28/1), η ομοσπονδία έχει στείλει σχετική επιστολή για την επανέναρξη των προπονήσεων για όλα τα σωματεία.

«Επιστολή προς την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο, απέστειλε (27/1) η ΚΟΕ, στην οποία και παραθέτει τα συγκεντρωτικά στοιχεία από την προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα των αθλημάτων της, στις δύο περιόδους του lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid – 19.

Με την επιστολή της αυτή η ΚΟΕ, ζητεί – άλλη μία φορά – να επιτραπεί η προπόνηση σε όλα τα Κολυμβητήρια και για όλα τα σωματεία, με την εφαρμογή πάντοτε συγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΟΕ.