Ελληνορωμαϊκή πάλη: Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά της εθνικής ομάδας στο καμπ της Κροατίας

Οι αθλητές της εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσσίδης εξακολουθούν να προετοιμάζονται σκληρά στο καμπ που πραγματοποιείται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Ελληνορωμαϊκή πάλη: Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά της εθνικής ομάδας στο καμπ της Κροατίας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις προπονήσεις η εθνική ομάδα ελληνορωμαϊκής πάλης στο καμπ προετοιμασίας που πραγματοποιείται στην Κροατία.

Ο Ηλίας Παγκαλίδης και ο Λαοκράτης Κεσσίδης, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά του Ζάγκρεμπ, έχουν πάρει μέρος και στις σκληρές προπονήσεις που διεξάγονται στην πρωτεύουσα της βαλκανικής χώρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, ενώ ανά δύο ημέρες προβλέπεται χαλάρωμα με... μπάσκετ και πισίνα.

Ο μεν Κεσσίδης, που είχε τραυματιστεί στο τουρνουά, επρόκειτο να μπει τη Δευτέρα (25/1) σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς, ενώ μέχρι τώρα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο δε Παγκαλίδης έχει συμμετάσχει ανελλιπώς στις προπονήσεις.

Στο καμπ η ελληνική αποστολή έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην τεχνική με ασκήσεις σε έντονους ρυθμούς. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη (28/1) και άπαντες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κροατία βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Παγκαλίδης. Απόντες είναι ωστόσο οι διεθνείς παλαιστές Γιώργος Πρεβολαράκης και Μιχάλης Ιωσηφίδης, οι οποίοι έμειναν πίσω στην Αθήνα. Ο πρώτος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τον κορονοϊό και ο δεύτερος συνεχίζει την αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.