Η Σοφία Μπεκατώρου στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Σοφία Μπεκατώρου,που συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της, θα εμφανιστεί την προσεχή Δευτέρα (25/1) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Σοφία Μπεκατώρου στον Νίκο Χατζηνικολάου

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, η Σοφία Μπεκατώρου αναμένεται να βρεθεί… ενώπιος ενωπίω στην δημοφιλή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις της και κυρίως με το θάρρος που βρήκε να μιλήσει για όσα βίωσε, θα συζητήσει για το θέμα, αλλά και για όλα όσα αφορούν το χώρο του αθλητισμού.

Άλλωστε η υπόθεση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, έχοντας υπερβεί τα στενά όρια του αθλητικού κινήματος και έχει να κάνει πλέον με την επιβολή ισχυρών επί ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε έναν χώρο.

Ασφαλώς θα μιλήσει και για την δική της ξεχωριστή πορεία, την απόφασή της να ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα, τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για να φτάσει στην κορυφή, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Σοφία Μπεκατώρου. Η σπουδαία Ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοΐα αποκαλύπτει νέες πτυχές από τη θλιβερή εμπειρία της από γνωστό παράγοντα του Αθλητισμού.

Ποιο μήνυμα στέλνει σε νέες και νέους που κινδυνεύουν να βρεθούν θύματα επιτήδειων παραγόντων;

Πώς η Ελληνίδα αθλήτρια βρέθηκε από το Πολυτεχνείο στην Ιστιοπλοΐα;

Η λαμπρή πορεία, οι μεγάλες διακρίσεις, τα χρυσά μετάλλια και οι μνήμες από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.