Πινγκ πονγκ: Επιστροφή Καρύτσα στις εθνικές ομάδες γυναικών μετά από 7 χρόνια

Αμετάκλητη δικαστική απόφαση ακυρώνει την απομάκρυνση του Γιώργου Καρύτσα από τις γυναικείες εθνικές ομάδες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης πριν από επτά χρόνια και τον επαναφέρει ως ομοσπονδιακό προπονητή στη ίδια θέση που κατείχε.

Πινγκ πονγκ: Επιστροφή Καρύτσα στις εθνικές ομάδες γυναικών μετά από 7 χρόνια

Αλλαγή θα υπάρξει από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στο προπονητικό τιμ του Εθνικού Ομοσπονδιακού Κέντρου STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα μετά από επτά και πλέον χρόνια ο Γιώργος Καρύτσας επιστρέφει στο ΣΕΦ, αναλαμβάνοντας και πάλι τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή γυναικών όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Η επιστροφή επέρχεται μετά από πρόσφατη οριστική και αμετάκλητη δικαστική απόφαση, η οποία ακυρώνει τη λύση της συνεργασίας του προπονητή με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το 2013.

Ο μέχρι τώρα τεχνικός υπεύθυνος των γυναικών για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού του χεντ κόουτς, Κώστα Βατσακλή.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής και η παρουσίαση του Καρύτσα στις αθλήτριες θα γίνει επίσης τη Δευτέρα 11/1 στο φαληρικό στάδιο, παρόντος του προέδρου της ΕΦΟΕπΑ και εφόρου των εθνικών ομάδων, Μανώλη Κολυμπάδη.