Άρση βαρών: Στην προπόνηση της προολυμπιακής ομάδας ο Δήμας

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας, επισκέφθηκε τον Άγιο Κοσμά με σκοπό να παρακολουθήσει την προπόνηση των αθλητών της προολυμπιακής ομάδας, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Άρση βαρών: Στην προπόνηση της προολυμπιακής ομάδας ο Δήμας

Στην προπόνηση της προολυμπιακής ομάδας στον Άγιο Κοσμά βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας.

Τον παλιό Ολυμπιονίκη υποδέχθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χρήστος Τριφύλλης και Χρήστος Καμαργιαννάκης.

Ο Δήμας συζήτησε με τους πρωταθλητές Κωνσταντίνα Μπεντέλη, Μαρία Πιπιλιαρίδου και Θοδωρή Ιακωβίδη για όλα τα θέματα αλλά και για τον μεγάλο στόχο του 2021, που είναι οι προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Athlos Sportswear, που ντύνει τις εθνικές ομάδες άρσης βαρών, Θοδωρής Βαντόλας.

Μεταξύ άλλων ο Πύρρος Δήμας είπε στους πρωταθλητές: «Σας ευχαριστώ πολύ που, σε μία δύσκολη εποχή για τον ανθρωπότητα και τον αθλητισμό, εσείς συνεχίζετε απρόσκοπτα τις προπονήσεις σας. Από την πρώτη στιγμή η ομοσπονδία έχει βρεθεί στο πλευρό σας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, προκειμένου οι συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, που είναι η εξασφάλιση προκρίσεων στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές σας για το έργο τους και πιστεύω ότι θα έρθουν καλά νέα για το άθλημά μας».

Οι Μπεντέλη, Πιπιλιαρίδου και Ιακωβίδης συνεχίζουν σε καθημερινή βάση τις προπονήσεις τους, διεκδικώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.