Πάλη: Για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Πρεβολαράκη

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης 2020 προκρίθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη.

Πάλη: Για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει αύριο (15/12) το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης 2020 που γίνεται στο Βελιγράδι.

Η Πρεβολαράκη επικράτησε στα προημιτελικά με 4-0 της Τουρκάλας Γετγκίλ στα ημιτελικά της Λευκορωσίδας Σιντάκοβα επίσης με 4-0.

Αντίπαλός της στον τελικό των 53κ. θα είναι η Ζάσινα με την οποία η Πρεβολαράκη είχε μοιραστεί το Νοέμβριο στο διεθνές τουρνουά της Πολωνίας το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα τότε είχε νικήσει με 3-0.

Η ψυχολογική φόρτιση της Πρεβολαράκη πριν τους αγώνες ήταν μεγάλη. Ο αδερφός της Γιώργος, λίγες ώρες πριν διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως και ο Γιώργος Πιλίδης, ενώ ο Μιχάλης Ιωσηφίδης τραυματίστηκε στα ρεπεσάζ.

Παρόλα αυτά η Πρεβολαράκη έμεινε συγκεντρωμένη, δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντίπαλές της και έφτασε πανηγυρικά στον τελικό.

Στην άλλη ελληνική συμμετοχή της ημέρας ο Μιχάλης Ιωσηφίδης στάθηκε άτυχος. Ο Ελληνας πρωταθλητής τραυματίστηκε στα πλευρά στο παιχνίδι με τον Ντζουζουπβέκοφ (Κιργιζία) και αποσύρθηκε. Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 2-2. Ο Ιωσηφίδης είχε τραυματιστεί λίγο νωρίτερα αλλά έσφιξε τα δόντια, ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 97κ..