Πινγκ Πονγκ: Παραδόθηκε στους αθλητές η ανακαινισμένη αίθουσα στο ΣΕΦ

Η ανανεωμένη ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΣΕΦ δόθηκε προς χρήση στους αθλητές που επιτρέπεται να προπονούνται στον συγκεκριμένο χώρο και η εικόνα της είναι πράγματι εντυπωσιακή!

Πινγκ Πονγκ: Παραδόθηκε στους αθλητές η ανακαινισμένη αίθουσα στο ΣΕΦ

Καθ' όλα έτοιμη είναι η ανακαινισμένη ομοσπονδιακή αίθουσα πινγκ πονγκ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η οποία εμφάνιζε χρόνια προβλήματα με το δάπεδο και τον φωτισμό.

Τον ουσιαστικά καινούργιο χώρο προπόνησης… εγκαινιάζουν μάλιστα αθλητές της προολυμπιακής ομάδας, μαζί με μέλη των προεθνικών ομάδων, που κατ' εξαίρεση έχουν πάρει άδεια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για προπονήσεις στην περίοδο του lockdown.

Αφού βρήκε την απαραίτητη οικονομική στήριξη, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης προχώρησε γρήγορα στις εργασίες αποκατάστασης των σοβαρών ελλείψεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα. Η εικόνα στο εσωτερικό της αίθουσας είναι πλέον εντυπωσιακή, με τάραφλεξ πολύ υψηλής ποιότητας και ιδανικό φωτισμό.

Αναμφίβολα το γεγονός αποτελεί μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για το άθλημα, καθώς εξασφαλίζονται πλέον οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προετοιμασία και τις επίσημες υποχρεώσεις των αθλητών στο μέλλον.