Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητάει την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων!

Tην ώρα που όλοι ζητούν συνέχιση των πρωταθλημάτων και από τις λίγες φορές  συμφωνούν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ επιμένει πως η καλύτερη λύση είναι η διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητάει την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων!

Κι ενώ υπάρχει καθολική απαίτηση να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, για να μη μαραζώσουν και αφανιστούν τα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ ζητά τη διακοπή τους. Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πέρυσι ο μοναδικός που ψήφισε να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, όταν όλοι ήταν υπέρ. Αν εισακουσθεί η πρόταση του ΠΑΟΚ εκατοντάδες αθλητές-τριες, προπονητές θα μείνουν άνεργοι, αφού δεν εντάσσονται στο καθεστώς επιδότησης.

Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης Κατσαρής διώχνουν όσους επενδύουν στον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Αμοιρίδης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στις αθλήτριες του, με τις οποίες έχει συνάψει ημιεπαγγελματικά συμβόλαια.

Αναμένουμε τη θέση των τμημάτων βόλεϊ, σχετικά με την αδιανόητη ανακοίνωση του Θανάση Κατσαρή.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ προήλθε από την ανακοίνωση της ΓΓΑ, που επιτρέπει την συνέχιση των πρωταθλημάτων, σε περίπτωση που τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και γίνονται κάθε εβδομάδα τεστ αντιγόνου.

Ανατροπή: Μπορεί να συνεχιστούν και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία συνεχίζει να υποστηρίζει και να επιμένει πως η καλύτερη λύση είναι η διακοπή των ερασιτεχνικών ομαδικών πρωταθλημάτων, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, με αφορμή τον θόρυβο που δημιουργείται για την συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών ομαδικών αθλημάτων κατά την διάρκεια της καραντίνας μέχρι 30/11, δηλώνει την πάγια και αταλάντευτη θέση του, για διακοπή αυτών για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου.

Όταν διακόπηκαν τα πρωταθλήματα τον Μάρτιο όπου τα κρούσματα στην χώρα μας ήταν σε διψήφια νούμερα, κρίνουμε ως απολύτως εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε σκέψη συνέχισης αυτών όταν η πανδημία βρίσκεται στην έξαρση της αυτή τη στιγμή, και οι προβλέψεις μιλούν για ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Όταν στον επαγγελματικό αθλητισμό, που οι συνθήκες ιατρικής παρακολούθησης των αθλητών είναι σε ανώτερο επίπεδο, υπάρχουν περιπτώσεις αθλητών (ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών) οι οποίοι ταλαιπωρούνται από την πανδημία και δημιουργούνται προβλήματα αναβολής αγώνων, δεν κατανοούμε πως θα συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Στην απευκταία περίπτωση που το πάθος επικρατήσει της κοινής λογικής, καλούμε την ελληνική πολιτεία εάν και εφόσον αποφασίσει την συνέχιση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων κατά το διάστημα της καραντίνας, να αναλάβει τις ευθύνες που θα προκύψουν από αυτή την απόφαση».