Πινγκ πονγκ: Ανανέωσε με την Χριστοφοράκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Χριστοφοράκη, η οποία θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο δυναμικό της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών.

Πινγκ πονγκ: Ανανέωσε με την Χριστοφοράκη ο Ολυμπιακός

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού θα παραμείνει η Μαρία Χριστοφοράκη, η οποία ανανέωσε την συνεργασία της με τους «ερυθρόλευκους». Οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν την συμφωνία τους με την αθλήτρια, που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών του συλλόγου.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία στην ομάδα, ο Ολυμπιακός για μένα είναι σαν οικογένεια. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να αγωνίζεται για οποιαδήποτε άλλη ομάδα», είπε αρχικά σε δηλώσεις της.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Πρώτον εύχομαι να είμαστε υγιείς και δυνατοί στην ψυχολογία μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και δεύτερο να έχουμε μια ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες».