Πινγκ πονγκ: Στον Ολυμπιακό Δέσποινα Δάνδουλα και Αλίκη Κιούφη (pic)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τις Δέσποινα Δάνδουλα και Αλίκη Κιούφη, που εντάχθηκαν στο τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών.

Πινγκ πονγκ: Στον Ολυμπιακό Δέσποινα Δάνδουλα και Αλίκη Κιούφη (pic)

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού προστέθηκαν δύο αθλήτριες που εντάχθηκαν στο τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών. Ο λόγος για τις Δέσποινα Δάνδουλα και Αλίκη Κιούφη, οι οποίες στις δηλώσεις τους εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαρούμενες για την συμφωνία τους με τους Πειραιώτες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Με τον Ολυμπιακό έχω κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας στο παρελθόν και είμαι εδώ ξανά για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί, για να επιστρέψει στους τίτλους», ανέφερε η Δέσποινα Δάνδουλα.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ακόμα και μέσα στην περίοδο της πανδημίας δείχνει ότι έχει υψηλούς στόχους για μια ακόμη σεζόν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε με την σειρά της η Αλίκη Κιούφη.

?⚪️ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δέσποινα Δάνδουλα. Η Ελληνίδα αθλήτρια (ημ....

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

?⚪️ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλίκη Κιούφη. Η Ελληνίδα αθλήτρια (ημ....

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020