Ποδηλασία: Χάλκινο μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Λιβανός στο Ευρωπαϊκό Κ23

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Λιβανός του ΤΑΛΩΣ Χανίων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ23 ποδηλασίας πίστας.

Ποδηλασία: Χάλκινο μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Λιβανός στο Ευρωπαϊκό Κ23

Άλλο ένα μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση για τον ποδηλάτη Κωνσταντίνο Λιβανό! Ο νεαρός αθλητής του ΤΑΛΩΣ Χανίων μπορεί να ανέβηκε ηλικιακή κατηγορία, ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και σε αυτή!

Ο Λιβανός λοιπόν κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο σπριντ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στην Ιταλία. Στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Ρώσο Γιάκοβλεφ με 2-0, όμως στον μικρό τελικό επικράτησε με 2/2 σπριντ απέναντι στον επίσης Ρώσο, Ντανίλα Μπουρλάκοφ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στον Μάρτιν Σέτσμαν από την Τσεχία, ο οποίος επικράτησε με 2-1 κόντρα στον Γιάκοβλεφ.

Ο 19χρονος Έλληνας ποδηλάτης, έχει κατακτήσει στο παρελθόν 2 χρυσά μετάλλια στο σπρίντ και στο κέιριν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, ενώ στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2019) είχε βρεθεί στην 1η θέση δύο φορές (1.000μ ατομ. Χρονομέτρηση, 200μ σπριντ).

Καλή παρουσία είχε και ο Γιάννης Δαβαρίας ο οποίος τερμάτισε στην 11η θέση στο αγώνισμα των πόντων στην κατηγορία των εφήβων.