Πινγκ πονγκ: Σε live streaming η πρεμιέρα της Α1 ανδρών το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση μέσω live streaming, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία του αθλήματος.

Πινγκ πονγκ: Σε live streaming η πρεμιέρα της Α1 ανδρών το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Τη δυνατότητα του live streaming θα έχουν όσοι ενδιαφερθούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών στο πινγκ πονγκ για τη σεζόν 2020-21.

Το παραπάνω γνωστοποίησε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα (8/10).

Το κορυφαίο πρωτάθλημα αρχίζει μεθαύριο Σάββατο 10/10 στο Δερβένι Κορινθίας με δύο αγωνιστικές στους ισάριθμους ομίλους και καθώς, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι θύρες στο κλειστό γυμναστήριο θα μείνουν κλειστές για το κοινό, είναι πολύ σημαντικό που οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντες αγώνες μέσα από τη διαδικτυακή κάλυψη.

Τη μετάδοση προσφέρει στην ΕΦΟΕπΑ ο ΑΟ Ξυλοκάστρου, ο οποίος βοηθά στη διοργάνωση των αγώνων έχοντας και τη συμπαράσταση του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Προβλέπεται να υπάρχει ταυτόχρονα εικόνα από όλα τα παιχνίδια στα συνολικά τέσσερα ωράρια.

Το λινκ του live streaming είναι το εξής: https://www.youtube.com/watch?v=1mj5AhRQdcA&feature=youtu.be.

Υπενθυμίζεται ότι στο 1ο γκρουπ βρίσκονται ο Παναθηναϊκός, το Πέρα Αθηνών, ο Ίφιτος Πατρών, ο ΟΕΑ Ρεθύμνου και ο ΓΑΣ Ελευσίς, ενώ στο 2ο ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΑΟ Ταταύλα, ο ΟΑ Χανίων, η ΕΑ Βόχας και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά.

Στις 10 Οκτωβρίου η αρχή θα γίνει με τις πρώτες αγωνιστικές στο γκρουπ των 5 ομάδων. Τα ωράρια είναι στις 9:30 και στις 12:00 (από δύο ματς). Η συνέχεια θα δοθεί με το γκρουπ των 6 στις 15:00 και στις 17:30 (από τρία ματς) και οι κάμερες θα καταγράφουν από την αρχή ως το τέλος του προγράμματος.