Νίκος Γέμελος: «Το τρεμπλ αφιερωμένο στον Κουντούρη και στον Μαρινάκη που σήκωσε το νταμπλ» (pic)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος πανηγύρισε ένα ακόμη τρεμπλ. Μετά την κλασική κολύμβηση, σήκωσε τρεις κούπες σήμερα (13/9) και στην ανοιχτή θάλασσα. Τα τρόπαια τα αφιέρωσε στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη

Νίκος Γέμελος: «Το τρεμπλ αφιερωμένο στον Κουντούρη και στον Μαρινάκη που σήκωσε το νταμπλ» (pic)

Ο Ολυμπιακός «σάρωσε» στο πρωτάθλημα της ανοιχτής θάλασσας, έκανε το τρεμπλ και ο κόουτς Νίκος Γέμελος το αφιέρωσε στον Μιχάλη Κουντούρη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά την κατάκτηση του τρεμπλ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Συνεχίσαμε την παράδοση που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια στο Οpen Water. Σε ένα υπέροχο μέρος, όπου υπάρχουν χιλιάδες τέτοια μέρη στην Ελλάδα με τη φιλοξενία Δημάρχου να είναι άψογη κοντινή και με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών, που δείχνει ότι ο κόσμος αγκαλιάζει το Open Water.

Οι θέσεις μας ήταν αναμενόμενες και είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών μας οι οποίοι έκλεισαν ιδανικά τη χρονιά. Ήταν μια σεζόν όπου τα παιδιά δεν σταμάτησαν καθόλου να δουλεύουν με εξαίρεση την περίοδο της καραντίνας και θα συνεχίσουν γιατί πάμε για τις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο στην πισίνα όσο και στην Ανοιχτή Θάλασσα.

To τρεμπλ αυτό είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο μας τον Μιχάλη Κουντούρη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που χθες σήκωσε το νταμπλ!»

Ο πανηγυρισμός του Μαρινάκη και η αγκαλιά του Μιλτιάδη (vids)

Ο Δημήτρης Νέγρης τόνισε:

«Οι αγώνες τέλειοι ήταν άψογοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα μου, αλλά και με την δική μου επίδοση, αναλόγως των συνθηκών. Έκανα μια έξυπνη κούρσα έλειπε και ο Κυνηγάκης και δεν είχα τον ανάλογο ανταγωνισμό, αλλά πήγα καλά. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά με στόχο τους Ολυμπιακούς αγώνες».

Ανοιχτή Θάλασσα: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – Σάρωσε σε όλες τις κατηγορίες

Η Ηλέκτρα Λεμπλ σημείωσε:

«Πολύ μεγάλη χαρά που συνέβαλα με δυο χρυσές νίκες για την κατάκτηση του τίτλου, χαίρομαι που είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες. Ήταν το πρώτο μου 10άρι, αλλά τα πήγα πολύ καλά, το περίμενα πιο δύσκολο. Χάρηκα που συνέβαλα σε κατάκτηση πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό».