Ανοιχτή Θάλασσα: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – Σάρωσε σε όλες τις κατηγορίες

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στην Ανοιχτή Θάλασσα, κατακτώντας ένα ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως πρώτευσε σε όλες τις κατηγορίες!

Ανοιχτή Θάλασσα: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός – Σάρωσε σε όλες τις κατηγορίες

Ο Ολυμπιακός πήρε έναν ακόμη τίτλο. Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατηγορίας στην ανοιχτή θάλασσα, που ολοκληρώθηκε στο Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας.

Οι ερυθρόλευκοι πρώτευσαν στη Γενική βαθμολογία με 157 βαθμούς, ενώ πήραν και τις επιμέρους βαθμολογίες των Ανδρών με 81 β. και των Γυναικών με 76 β.

Τη δεύτερη θέση στη Γενική πήρε το "ανεβασμένο" Παλαιό Φάληρο με 67 β., ενώ αναδείχθηκε δεύτερο και στις βαθμολογίες των Ανδρών (38 β.) και των Γυναικών (29 β.).

Νίκος Γέμελος: «Το τρεμπλ αφιερωμένο στον Κουντούρη και στον Μαρινάκη που σήκωσε το νταμπλ» (pic)

Στη Γενική βαθμολογία τρίτος ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης με 47 β., όπως και σε αυτήν των Ανδρών με 22 β. Στις γυναίκες τρίτη αναδείχθηκε η ΑΕ Χαϊδαρίου με 27 β.

Νικητής στο σημαντικότερο αγώνισμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας, στα 10 χλμ. των Ανδρών ήταν ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού, που πήρε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1ώρ.58.24.

Ολυμπιακός: Δυναμικό ξεκίνημα στο Πανελλήνιο Ανοικτής Θάλασσας

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για Γιώργο Σκοτάδη του Ολυμπιακού με 1ώρ.59.19 και χάλκινο για τον Παύλο Ρομανό του ΝΟ Καλαμακίου με 1ώρ.59.44.

Δεύτερη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ηλέκτρα Λεμπλ του Ολυμπιακού, που πρώτευσε και έβαλε στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο στα 10 χλμ. Γυναικών με 2ώρ.06.07.

Ο Ολυμπιακός εδώ πήρε και τα τρία μετάλλια, καθώς δεύτερη αναδείχθηκε η Στυλιανή Απλαντή με 1ώρ.09.30 και τρίτη η Όλγα Ντάλλα με 2ώρ.16.44.

Οι πρώτοι (χρυσοί) νικητές στα υπόλοιπα αγωνίσματα της ημέρας ήταν: 10 χλμ. Νέων Ανδρών Δημήτρης Μάρκος (ΝΟ Καλαμακίου) 1ώρ.58.17, 10 χλμ. Νέων Γυναικών Νεφέλη Γιαννοπούλου (ΑΕ Χαϊδαρίου) 2ώρ.05.25, 7,5 χλμ. Εφήβων Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης (Άρης Θεσσαλονίκης) 1ώρ.24.46, 7,5 χλμ. Νεανίδων Συλιανή Χριστοδούλου (Ποσειδών Ιωαννίνων) 1ώρ.38.29.