Τεχνική Κολύμβηση: Γιάννης Καλαϊτζογλίδης: «Κλείσαμε τη χρονιά με επιτυχία»

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και στις Περιφέρειες Κρήτης, στο κολυμβητήριο Χανίων και Βορείου Αιγαίου, στη Χίο, την Πέμπτη (13/8) το βράδυ, γράφτηκε το φινάλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης όλων των κατηγοριών. Τι δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης.

Τεχνική Κολύμβηση: Γιάννης Καλαϊτζογλίδης: «Κλείσαμε τη χρονιά με επιτυχία»

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και στις Περιφέρειες Κρήτης, στο κολυμβητήριο Χανίων και Βορείου Αιγαίου, στη Χίο, την Πέμπτη το βράδυ, γράφτηκε το φινάλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης όλων των κατηγοριών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων.

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε όλοι, λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, τόσο στο κομμάτι της προετοιμασίας, αλλά και στο οργανωτικό, καταφέραμε να κλείσουμε την αγωνιστική μας χρονιά με απόλυτη επιτυχία (αγωνιστικά και οργανωτικά) και με ασφάλεια.

Ευχαριστώ όλους τους σωματειακούς προπονητές, διότι μέσα από μια άψογη συνεργασία, στην οποία λειτουργήσαμε όλοι ως μία ομάδα, καταφέραμε να έχουμε τόσο καλά αποτελέσματα και να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν θα τα καταφέρναμε εάν δεν είχαμε τη συμπαράσταση και στήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.

Από αύριο ξεκινά ο σχεδιασμός των Εθνικών μας ομάδων, που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και μετά θα επεξεργαστούμε το νέο καλεντάρι που θα είναι προσαρμοσμένο στις νέες αυτές συνθήκες και στα πρωτόκολλα και γενικότερα στη καινούργια πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Τα μέλη του ομοσπονδιακό τεχνικού τιμ είναι, πάντως, απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας