Πρόστιμο σε πρωταθλήτρια windsurfing λόγω μποφόρ! (pic)

Η Σοφία Κουκουζέλη δέχτηκε πρόστιμο από το Λιμεναρχείο Ραφήνας γιατί έκανε προπόνηση με δυνατούς ανέμους! Τι σχολίασε η ίδια.

Πρόστιμο σε πρωταθλήτρια windsurfing λόγω μποφόρ! (pic)

Η πρωταθλήτρια windsurfing Σοφία Κουκουζέλη δέχτηκε πρόστιμο από το Λιμεναρχείο Ραφήνας, επειδή έκανε προπόνηση σε παραλία της Αρτέμιδας, ενώ έπνεαν δυνατοί άνεμοι εντάσεως 6 μποφόρ, και πόσταρε την κλήση στα social media.

Η Σοφία Κουκουζέλη σχολίασε τα εξής:

«Με αφορμή το “ραβασάκι” που παρέλαβα σήμερα από το λιμενικό και την επίσκεψή μου στο λιμεναρχείο, να ενημερώσω όσους αναρωτιούνται εάν έχει αλλάξει κάτι στον νόμο πως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Ισχύει ό,τι ψηφίστηκε το 2017/2018: πάνω από τα 6 μποφόρ δεν επιτρέπεται windsurf ή kite, πάνω από τα 5 μποφόρ το SUP. Μοναδικό έγκυρο προγνωστικό σύστημα η ΕΜΥ. Δεν έχει σημασία εάν η πρόγνωση δεν βγει, αν δίνει 6 τσάμπα φορτώνετε.

Επίσης για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να κινητοποιηθεί κάποιος σύλλογος ή η ΕΙΟ ή κάποια ομάδα ανθρώπων, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Και επειδή ως λαός το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε στην παραλία και να γκρινιάζουμε ρίχνοντας ευθύνες στους άλλους, ξεχάστε το σερφάκι για αύριο ή μεθαύριο στη Λούτσα γιατί με ενημέρωσαν πως το λιμενικό θα είναι εκεί. Σήμερα όμως μπορείτε να μπείτε, μου τύπωσαν τα προγνωστικά και μου είπαν ότι είναι κάτω από το απαγορευμένο όριο».