VIDEO: Προπόνηση και δηλώσεις της Εθνικής Ανδρών Πόλο στο Κολυμβητήριο Πειραιά

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου, του Κωνσταντίνου Μουρίκη, του Μάριου Καπότση και του Δημήτρη Σκουμπάκη, στην προπόνηση της Εθνικής ομάδα Πόλο Ανδρών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Το πρωί της Πέμπτης (14/5), το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά φιλοξένησε την Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών, όπως σας είχε γράψει και το fosonline.gr.

Όπως αναφέρει το kanaliena.gr, οι διεθνείς μας, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ των 7 παικτών, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, που περιελάμβανε μόνο κολύμπι, καθώς υφίσταται ο περιορισμός από την υγειονομική επιτροπή του υφυπουργείου αθλητισμού, που δεν επιτρέπει ακόμη τις επαφές στα ομαδικά αθλήματα, τα οποία σιγά – σιγά επανέρχονται στην αθλητική δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης και ο διευθυντής αθλητισμού του ΟΠΑΝ, Κυριάκος Δουρέκαw υποδέχτηκαν στο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», τους διεθνείς και τον προπονητή, Θοδωρή Βλάχο.

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά ήταν και συνεργείο της WEB TV του Καναλιού Ένα 904 και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου, του Κωνσταντίνου Μουρίκη, του Μάριου Καπότση και του Δημήτρη Σκουμπάκη.