Βλάχος: «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο της σεζόν»

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο που διεξάγεται στη Χίο. Ο «καπετάνιος» των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος έδωσε το σύνθημα για την πρώτη «κούπα» της χρονιάς στο πόλο.

Βλάχος: «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο της σεζόν»

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στη Χίο. Ο «καπετάνιος» των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος έδωσε το σύνθημα για την πρώτη «κούπα» της χρονιάς στο πόλο.

«Δείξαμε δύο πρόσωπα στον αγώνα, αλλά στο δεύτερο μισό καταφέραμε να κυριαρχήσουμε και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Φάνηκε έτσι η διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει.

Χάσαμε πάντως γκολ και δεχτήκαμε εύκολα γκολ, που δεν επιτρέπεται για την κλάση μας. Αύριο, στον τελικό, είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρώτο μας τρόπαιο για τη φετινή σεζόν, για το οποίο άλλωστε και ήλθαμε στη Χίο» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 14-7: Πέρασε στον τελικό και σηκώνει το 21ο

Ο Αλέξανδρος Γούνας, τοπ σκόρερ του ημιτελικού με 5 τέρματα, με τη σειρά του υπογράμμισε το στόχο της ομάδας του να κατακτήσει αύριο (29/2) το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

«Θέλαμε από την αρχή να επιβάλουμε το ρυθμό που έπρεπε και στο τέλος τα καταφέραμε, απέναντι σε έναν Απόλλωνα που προσπάθησε πολύ να είναι ανταγωνιστικός και έπαιξε καλά.

Για εμάς είναι σημαντικό να κατακτήσουμε το Κύπελλο, αφού πάντα μια επιτυχία τέτοια βοηθάει για τα επόμενα βήματα της ομάδας μέσα στη χρονιά» τόνισε ο διεθνής περιφερειακός.

Κατρουτζανάκης: «Κάθε χρόνο και ένα λιθαράκι»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κατρουτζανάκης, τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, υπογράμμισε ιδιαίτερα την προσπάθεια της ομάδας του να καταξιωθεί στις κορυφαίες ομάδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

«Ο Απόλλων, κάθε χρόνο κάνει και ένα παραπάνω βήμα και όπως έχω πει, τρία χρόνια τώρα, βάζει λιθαράκι, λιθαράκι τα θεμέλια μιας ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Στο σημερινό παιχνίδι, επιχειρήσαμε να βγάλουμε εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό και νομίζω τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό.

Μείναμε όμως, στη συνέχεια, από λύσεις, με τις αποβολές και τις ποινές που δεχτήκαμε, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε φέτος να παίξουμε στον τελικό, αν δεν ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση των δύο ημιτελικών της διοργάνωσης» είπε ο κόουτς του εξαιρετικού Απόλλωνα Σμύρνης.