Αλεξία Καμμένου: «Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και πίστη»

Τι δήλωσε η προπονήτρια του ΝΟΒ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, που αποτελεί το πρώτο τρόπαιο του Ομίλου μετά τον Μάιο του 2013. Ξενάκη: «Προσηλωμένες στο στόχο μας».

Αλεξία Καμμένου: «Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και πίστη»

Η Αλεξία Καμμένου το πανηγύρισε με την ψυχή της το Κύπελλο στη Χίο. Είναι το πρώτο τρόπαιο για τον ΝΟΒ στις γυναίκες, από το Μάιο του 2013.

«Είχαμε υπομονή ως ομάδα όλο αυτό τον καιρό. Δεν χτίζεται έτσι εύκολα μια ομάδα. Χρειάζεται οι παίκτριες να έχουν πίστη σ’ αυτό και σήμερα το απέδειξαν στο παιχνίδι. Από την αρχή πήραμε τα ηνία του αγώνα και δεν επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να περάσει ποτέ μπροστά στο σκορ. Ξέραμε τα ατού των αντιπάλων μας και καταφέραμε να τα περιορίσουμε.

Είχαμε και μια τεράστια Άσλεϊ Τζόνσον, την κορυφαία τερματοφύλακα στον κόσμο, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια σε μια σπουδαία ημέρα. Είμαι χαρούμενη για αυτά τα παιδιά γιατί, πάνω απ’ όλα, είναι ωραίο να βλέπεις αθλήτριες του 2002, όπως η Ειρήνη (Νίνου) να παίζουν έτσι σε έναν τελικό», υπογράμμισε η προπονήτρια του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ξενάκη: «Προσηλωμένες στον στόχο»

Η φουνταριστή της Βουλιαγμένης, Έλενα Ξενάκη, υπογράμμισε από την πλευρά της:

«Από την αρχή ήμασταν προσηλωμένες στο στόχο μας και τα καταφέραμε. Σε συνδυασμό με την άμυνα μας στον παίκτη λιγότερο όπου πήγαμε καλά, αλλά και την απόδοση της Τζόνσον στην εστία μας, φτάσαμε σ’ αυτό που όλα τα κορίτσια θέλαμε τόσο πολύ. Το Κύπελλο».