Ασημάκη: «Έτοιμες για να κατακτήσουμε το τίτλο»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει άλλο ένα τρόπαιο. 

Ασημάκη: «Έτοιμες για να κατακτήσουμε το τίτλο»

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που επιβλήθηκε εύκολα του Νηρέα με 20-3.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται κοντά σε ακόμα έναν τίτλο με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να δηλώνει πως η ομάδα είναι έτοιμη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε, ειδικά στην αρχή του αγώνα, να το αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και συγχαρητήρια στον Νηρέα για την παρουσία του στο Final-4. Από κει και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα εν οψει του τελικού. Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τις τελευταίες μέρες για αυτό τον αγώνα. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Σαν Ολυμπιακός, με το βάρος της φανέλας που κουβαλάμε, δεν μπορούμε να στοχεύουμε σε κάτι λιγότερο. Θα τα δώσουμε όλα, ξέρουμε τι περιμένουμε και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε και αυτό τον τίτλο, εδώ στη Χίο, με την στήριξη και του κόσμου μας που θα μας δώσει δύναμη και ώθηση όπως πάντα».