Βλάχος: «Θέλουμε τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις!»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού όχι μόνο αποδέχθηκε το ρόλο του φαβορί στο Κύπελλο, αλλά σημείωσε πως στόχος της ομάδας του είναι να κατακτήσει όλους τους τίτλους που διεκδικεί! Όλες οι δηλώσεις ενόψει του φάιναλ φορ.

Βλάχος: «Θέλουμε τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις!»

Τέσσερα τρόπαια πήρε πέρσι ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου και ο «καπετάνιος» των πρωταθλητών Ευρώπης ξεκαθάρισε πως στόχος και φέτος είναι όχι μόνο το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά όλοι οι τίτλοι που διεκδικεί η ομάδα.

«Αποδεχόμαστε το ρόλο του φαβορί, που μας έχει δοθεί. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, καθώς και τους τίτλους όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουμε. Ωστόσο, το εάν είμαστε ικανοί να το πράξουμε, οφείλουμε να το αποδείξουμε στο νερό. Είναι σημαντικό που γίνεται τόσο νωρίς το Final-4 και είναι ευκαιρία για τους δημοσιογράφους να προβάλουν τη διοργάνωση».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Παπαναστασίου, αναφέρθηκε στην επιτυχία του ΑΝΟ Γλυφάδας να βρίσκεται στο Καρπενήσι και στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου για δεύτερη σερί σεζόν:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final-4 του Κυπέλλου και είναι τιμή να είμαστε στο "πάρτυ" της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης. Πέρσι αποφύγαμε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και αγωνιστήκαμε στο τελικό μαζί του, όμως φέτος, θα τον αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό. Για εμάς αυτό που μετράει είναι η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στο Final-4».

Ο Γενικός Διευθυντής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Αρτίν Ελμισιάν, έχρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση, ενώ πιστεύει ότι οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν:

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός, όπου γίνονται πολλές εκπλήξεις. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι, φυσικά, ο Ολυμπιακός, ενώ θεωρώ ότι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες πρέπει να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Το παιχνίδι του ημιτελικού με τον ΓΣ Περιστερίου είναι πολύ πιθανό να είναι ένα ωραίο ντέρμπι, εάν κρίνουμε από το αποτέλεσμα των δύο ομάδων στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος».

Ο Γιώργος Παπασταμόπουλος, εκπροσωπώντας τον ΓΣ Περιστερίου, αναφέρθηκε στην κλήρωση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος σε ένα Final-4. Η μοίρα μας έφερε αντιμέτωπους με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο καταφέραμε πριν λίγες μέρες να νικήσουμε, για το πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή μας δίνει φτερά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να γίνει ντέρμπι ο αγώνας».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έκανε τις δικές του δηλώσεις, στο πλαίσιο της κλήρωσης:

«Είναι η τρίτη φορά που θα πάμε στο Καρπενήσι για ένα Final-4. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Καρπενησίου βρίσκονται διαρκώς δίπλα στην Ομοσπονδία και μας βοηθούν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, δίνοντας απλόχερη στήριξη και για αυτό το λόγο, επιλέγουμε την περιοχή.

Άλλος ένας λόγος είναι η πάγια πολιτική της Ομοσπονδίας να διεξάγεται το Final-4 στην επαρχία, με εξαίρεση δύο χρονιές παλαιότερα, τη μία στη Νίκαια και την άλλη στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να γνωρίσουν το άθλημα όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο εκείνοι που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Δίνουμε συγχαρητήρια και τις τέσσερις ομάδες και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους, αρχής γενομένης από την σταχτοπούτα, τον ΓΣ Περιστερίου, που βρίσκεται εδώ για πρώτη φορά».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται όλα τα θέματα της Ομοσπονδίας με την Περιφέρεια και είπε:

«Το Καρπενήσι, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η τοπική κοινωνία παρέχουν όλα τα εχέγγυα για μία πετυχημένη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη, Αριστείδη Τασιό, καθώς και όλους τους συνεργάτες τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία εκδήλωση στο Καρπενήσι και δεν θα είναι η τελευταία. Το καλοκαίρι, θα ακολουθήσουν μεγάλες εκδηλώσεις σε υδατοσφαίριση και κολύμβηση και υπάρχει η πλήρης στήριξη από τον Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».