Στον τελικό ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 9-4 και προκρίθηκαν στον τελικό του final four του κυπέλλου πόλο ανδρών. 

Στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Πανιώνιος - Γλυφάδα προκειμένου να μάθει το ζευγάρι του στον αυριανό (24/03) τελικό που θα διεξαχθεί στη Χίο στις 15:00.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυναμικά από την αρχή του παιχνιδιού και κατάφεραν να πάρουν απόσταση δύο γκολ. Η Βουλιαγμένη από την άλλη, παρά την πιεστική της άμυνα δεν μπορούσε να σκοράρει μένοντας πίσω στο σκορ ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε καθόλου τον παίκτη παραπάνω έχοντας 0/3.

Οι παίκτες του Δημήτρη Βλάχου στο δεύτερο οκτάλεπτο έβαλαν μπρος τις μηχανές και ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 5-2 με την Βουλιαγμένη να συνεχίζει τις άστοχες επιθέσεις της με παίκτη παραπάνω.

Στην τρίτη περίοδο ο ρυθμός έπεσε αλλά οι ''ερυθρόλευκοι'' κατάφεραν να κρατήσουν απόσταση ασφαλείας παίρνοντας σχετικά εύκολα την πρόκριση στον τελικό. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη παρουσία του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-2,1-1,1-3

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Γαλανόπουλος, Πρέκας