Βλάχος: «Δικαιούμασταν το Κύπελλο»

Ένα ακόμη Κύπελλο Ελλάδας για τον Ολυμπιακό και τον Θοδωρή Βλάχο. 

Βλάχος: «Δικαιούμασταν το Κύπελλο»

Ο πολυνίκης του θεσμού του Κυπέλλου, Θοδωρής Βλάχος (εννέα τρόπαια σε δέκα συμμετοχές), στο τέλος του δραματικού σε εξέλιξη τελικού, έκανε λόγο για «Μια πολύ πειστική εμφάνιση, βρήκαμε και πάλι τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση», για να προσθέσει ότι «Καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, που το δικαιούμασταν βάσει της εμφάνισης που είχαμε».

Ο Θοδωρής Βλάχος (προπονητής του Ολυμπιακού) είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολυνίκης του θεσμού και το αποδείξαμε και σήμερα αυτό. Είχαμε μια πολύ πειστική εμφάνιση, βρήκαμε και πάλι τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Κυριαρχήσαμε καθαρά για τρία οκτάλεπτα, ενώ μετά την αποβολή του Γενηδουνιά, διαμορφώθηκε μια ειδική κατάσταση στον αγώνα, με τους παίκτες της Βουλιαγμένης να παίζουν για τέσσερα λεπτά στον παραπάνω, δίνοντας τους την ευκαιρία να πλησιάσουν στο σκορ, όπως και έγινε. Ακόμα και έτσι, όμως, αντέξαμε μέχρι το τέλος και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, που το δικαιούμασταν βάσει της εμφάνισης που είχαμε».

Ο Μάνος Ζερδεβάς (πολυτιμότερος παίκτης του Final-4 και καλύτερος τερματοφύλακας, παίκτης του Ολυμπιακού) τόνισε: «Δεν περίμενα αυτή τη διάκριση. Δεν θα σταθώ στη δική μου απόδοση. Πολύ ωραία διοργάνωση, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα τα παιδιά που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο. Είναι καλό να διεξάγονται διοργανώσεις εκτός Αθήνας, διαφημίζεται το άθλημα μας. Τώρα, πάμε για το πρωτάθλημα».