Ολυμπιακός: Σφραγίζει το εισιτήριο για το final 4

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (2/3, 18.00) στον Λαιμό τη Βουλιαγμένη στον επαναληπτικό του 15-8 και σφραγίζει το εισιτήριο για το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. 

Ολυμπιακός: Σφραγίζει το εισιτήριο για το final 4

Με στόχο την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνίζεται την Τετάρτη (2/3) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 18:00 την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του θεσμού και μετά το αποτέλεσμα (15-8) του πρώτου προημιτελικού στον Πειραιά, στον Λαιμό θα σφραγίσουν το εισιτήριο για την τετράδα.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Σημαντικό ματς, θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα. Σίγουρα, θα είναι διαφορετικό να παίζουμε σε μία ανοιχτή πισίνα. Θα είναι το πρώτο από μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών σε μια βδομάδα, αφού έρχονται τα ματς με Εθνικό, μετά με Γλυφάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, όμως όπως κόντρα σε όλους τους αντιπάλους μας θα δείξουμε σεβασμό. Πάμε για τη νίκη».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Παίζουμε τον δεύτερο προημιτελικό με την Βουλιαγμένη, για το Κύπελλο. Έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα για την είσοδο μας στο Final-4, αλλά όπως και να έχει, πάμε σοβαρές και συγκεντρωμένες για την νίκη, καθώς δουλεύουμε πολλά πράγματα για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».