Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 15-8: «Έκλεισε» θέση για το final 4 από τον πρώτο αγώνα

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στον Πειραιά με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Κέρδισε 15-8 στον πρώτο προημιτελικό και την άλλη εβδομάδα θα σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για το final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.  

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 15-8: «Έκλεισε» θέση για το final 4 από τον πρώτο αγώνα

Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο Ολυμπιακός, κέρδισε άνετα 15-8 τη Βουλιαγμένη στον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας και μόνο με «θαύμα» θα αποκλειστεί από το final 4. Την άλλη εβδομάδα η ρεβάνς στον Λαιμό,.

Ο Ολυμπιακός με την Σταυρούλα Δουρέκα στο τέρμα (μοναδική διαθέσιμη αφού οι Διαμαντοπόλου, Σταματοπούλου ήταν εκτός όπως και οι Τριχά, Τορνάρου) μπήκε δυνατά (3-0) και όταν ο ΝΟΒ μείωσε στο σκορ (5-3), πάτησε…γκάζι και εξαφανίστηκε. Η Βουλιαγμένη στο τρίτο οκτάλεπτο πήγε και πάλι να μαζέψει τη διαφορά, ωστόσο ο Ολυμπιακός στο φινάλε ήταν απίθανος σε άμυνα και επίθεση και με ένα 5-1 έφτασε στη νίκη με 15-8.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 1-2, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δουρέκα, Ε. Πλευρίτου 3, Ράνει, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Χαλδαίου, Β Πλευρίτου 1, Κρίστμας 5, Μυριοκεφαλιτάκη, Θεοφανοπούλου, Δρακωτού, Τζωρτζακάκη

ΝΟΒ: Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριτζ 1 , Τανκέεβα 2, Πάτρα 2, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα, Αγγελίδη, Μαυρωτά, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη.