Δεληγιάννης για Ολυμπιακό: «Έχουμε κάποιες πιθανότητες και γι’ αυτές θα παλέψουμε»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών και τη νοκ άουτ αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.  

Δεληγιάννης για Ολυμπιακό: «Έχουμε κάποιες πιθανότητες και γι’ αυτές θα παλέψουμε»

Ο Απόλλων Σμύρνης κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου με γηπεδούχο τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον νικητή να παίρνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.

«Σίγουρα είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει. Και πέρυσι συνέβη το ίδιο όταν και είχαμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε τη Βουλιαγμένη στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου» τόνισε αρχικά, στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, ο προπονητής των «κυανόλευκων», Νίκος Δεληγιάννης, συμπληρώνοντας: «Φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολη η κλήρωση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καθόλου πιθανότητες. Κάποιοι μπορεί να το πιστεύουν, εγώ δεν το πιστεύω. Έχουμε κάποιες και γι’ αυτές θα παλέψουμε. Σίγουρα ένας στόχος μεγάλος που έχουμε και είναι το Κύπελλο γίνεται πάρα πολύ δύσκολος, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα μας δώσει και ρυθμό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Του νοκ άουτ αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο προηγείται ο εντός έδρας του Σαββάτου (29/1, 16:00, Γουδή) με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Α1 με τον Απόλλωνα να σφραγίζει τη 2η θέση του Α’ Ομίλου σε περίπτωση νίκης. Ο Νίκος Δεληγιάννης τόνισε γι’ αυτό το ματς:

«Θέλουμε οπωσδήποτε να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και γι’ αυτό πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το κακό αποτέλεσμα ενάντια στον Εθνικό, ώστε να μπούμε στη β’ φάση σε όσο καλύτερη θέση γίνεται.

Οι συνθήκες δουλειάς είναι δύσκολες, καθώς χθες βράδυ δεν κάναμε προπόνηση και ούτε σήμερα θα κάνουμε, ενώ είναι άγνωστο τι θα συμβεί αύριο. Παράλληλα είχαμε αθλητές, τον Γαρδίκα και τον Μόκκα, που το προηγούμενο διάστημα είχαν μείνει αρκετό καιρό έξω και χρειάζονται επανένταξη. Παρ’ όλα αυτά δεν στεκόμαστε στις δυσκολίες, μας αρέσουν οι δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση».