Δάνδολος: «Είναι μαραθώνιος ο δρόμος της ΑΕΚ στο πόλο και όχι αγώνας ταχύτητας»

Η ΑΕΚ προκρίθηκε με 13-12 του Πανιώνιου στην διαδικασία των πέναλτι (7-7 κανονικό παιχνίδι) στα ημιτελικά του final 8 στο πόλο ανδρών και θα παίξει το Σάββατο (22/5) με το Περιστέρι

Δάνδολος: «Είναι μαραθώνιος ο δρόμος της ΑΕΚ στο πόλο και όχι αγώνας ταχύτητας»

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΔΟΛΟΣ (προπονητής ΑΕΚ):

«Παίξαμε απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Θέλουμε να καθιερωθούμε σαν μία σταθερή δύναμη στο χώρο. Δεν πρέπει να είμαστε κομήτες. Είναι μαραθώνιος ο δρόμος της ΑΕΚ στο πόλο και όχι αγώνας ταχύτητας. Θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την ομάδα που αγαπώ από την θέση του μάνατζερ. Θεώρησα υποχρέωσή μου να κάνω ένα βήμα πίσω και να αφήσω την ΑΕΚ στα χέρια ενός νέου προπονητή που μπορεί να την πάει πιο μπροστά από μένα. Αυτός είναι ο Δημήτρης Μάζης».

Πανιώνιος – ΑΕΚ 12-13: Πρόκριση στα πέναλτι

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ (αρχηγός ΑΕΚ):

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα και για τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι η νεοφώτιστη ΑΕΚ βρίσκεται στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την ελληνική υδατοσφαίριση και στη νέα χρονιά. Παρά το γεγονός ότι τα χρόνια περνάνε ψάχνω πάντα να βρω ένα κίνητρο στη ζωή μου και το πόλο είναι αυτό το κίνητρο για μένα».

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ (προπονητής Πανιώνιου):

«Κερδίζαμε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τελευταίο οκτάλεπτο. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην απειρία των παιδιών, στην τρίτη αποβολή του Καπετανάκη και στο γεγονός ότι αγωνιστήκαμε χωρίς ξένους παίκτες στην διοργάνωση. Δεν τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι θέλαμε πολύ να φτάσουμε στα ημιτελικά. Μας μένει μία πικρία. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την παρουσία τους στις φετινές διοργανώσεις. Ο Πανιώνιος έχει μια νέα ομάδα που αποτελεί παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ (παίκτης Πανιωνίου):

«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και δεχθήκαμε τρία γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Πανιώνιος είναι η πιο νεανική ομάδα της διοργάνωσης, χωρίς εμπειρίες. Αντίθετα η ΑΕΚ είχε δυνατούς και έμπειρους παίκτες και έναν κεντρικό επιθετικό με χρόνια παρουσίας στο ευρωπαϊκό πόλο. Ήμασταν άτυχοι και χάσαμε την πρόκριση στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού».