Len Euroleague: Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα, κόντρα στη Βουλιαγμένη

Αύριο Σάββατο διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης για την Euroleague γυναικών, με το ενδιαφέρον φυσικά να είναι στραμμένο στο Χαλάνδρι, εκεί όπου η τυπικά γηπεδούχος Βουλιαγμένη θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Σπριντ στις 18.00.

Len Euroleague: Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα, κόντρα στη Βουλιαγμένη

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη αύριο Σάββατο (18.00, κλειστό Χαλανδρίου) στις γυναίκες, αυτή τη φορά για την Euroleague. Πέρσι οι δυο ομάδες έφτασαν μέχρι και το final 4, όπου οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν στον ημιτελικό το ΝΟΒ και εν συνεχεία έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου αλλά η διαιτησία στέρησε από την ομάδα του Χάρη Παυλίδη την «κούπα» στο ματς με τη γηπεδούχο Σαμπαντέλ.

Έναν χρόνο μετά οι δυο ομάδες συγκρούονται και πάλι, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά με τον Ολυμπιακό φυσικά να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί, ερχόμενος και από τις δυο σερί νίκες για την β’ φάση του πρωταθλήματος σε Πειραιά και Λαιμό.

Μετά τις δυο διαδοχικές νίκες επί της Βουλιαγμένης, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είναι πανέτοιμα για να κάνουν το πρώτο βήμα και φυσικά να πάρουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στον Πειραιά στις 28 Μαρτίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ανέφερε: «Από τα παιχνίδια που δώσαμε με τη Βουλιαγμένη μέχρι στιγμής, αναμφίβολα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Περιμένουμε από τον αντίπαλό μας διαφορετικό πρόσωπο συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και γενικά πιο κλειστό παιχνίδι με μεγαλύτερο άγχος και στρες και για τις δυο ομάδες. Για την ομάδα μας πάνε όλα καλά μέχρι στιγμής και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου από την πλευρά της σημείωσε: «Έχουμε δουλέψει πολύ για τον αυριανό αγώνα. Όπως και στα δυο προηγούμενα ματς με τη Βουλιαγμένη που ουσιαστικά προετοιμαζόμασταν για τον συγκεκριμένο αγώνα, προσπαθούμε να παίζουμε συγκεντρωμένα και με βάση το σύστημα.

Ανυπομονούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και να πάρουμε τη νίκη. Όπως και εμείς ξέρουμε τη Βουλιαγμένη έτσι και εκεί ξέρει εμάς πολύ καλά, επομένως θα πρέπει να παίξουμε έτσι όπως γνωρίζουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδας μας είναι πολύ δυνατή για άλλη μια φορά».

Το αυριανό (Σάββατο) πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης

13:30 Σαμπαντέλ – Οριζόντε Κατάνια
16:00 Κίνεφ Κίρισι – Ουτρέχτη
18:00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός
18:00 Ντουναϊσβάρος – Ουραλότσκα