Πόλο: Φιλικό με Κίνα η Εθνική γυναικών

Φιλικό με την Κίνα έκλεισε η Εθνική μας ομάδα των γυναικών στο πόλο. Το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19/12) στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Πόλο: Φιλικό με Κίνα η Εθνική γυναικών

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τον ερχόμενο Ιανουάριο στη Βουδαπέστη.

Ύστερα από μια εβδομάδα προπονήσεων στον Βόλο, η Εθνική μας ομάδα των γυναικών συνεχίζει επί αθηναϊκού εδάφους την προετοιμασία της. Μάλιστα πριν από τον αγώνα με την Ουγγαρία στις 23 του μήνα για το World League, η «γαλανόλευκη» του Γιώργου Μορφέση θα δώσει κι ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Κίνα.

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση σήμερα (17/12) θα κάνουν κοινή προπόνηση με την εθνική γυναικών της Κίνας, που για ακόμη μια χρονιά έρχεται στη χώρα μας για προετοιμασία ενώ την Πέμπτη (19/12) στις 19.00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» θα διεξαχθεί επίσημο φιλικό με διαιτητές τους Μπιράκη και Πολυχρονόπουλο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τις: Διαμαντοπουλου Χρ., Σταματοπούλου, Αβραμίδου, Τσουκαλά, Πλευρίτου Ελ., Πλευρίτου Μαργ., Πλευρίτου Β., Κανετίδου, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου Άλκ., Δουρέκα (Ολυμπιακός), Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Β., Πάτρα Μ., Κότσια, Κοτσιώνη, Νίνου Ειρ., Κοντονή, Πρωτοπαππά (ΝΟ Βουλιαγμένης), Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου).

Σύντομα θα επανέλθει η Νικόλ Ελευθεριάδου του Ολυμπιακού που ταλαιπωρείται από θλάση στο χέρι και δεν ταξίδεψε στον Βόλο.