Len Champions League: Στην καλύτερη επτάδα Ζερδεβάς, Μουρίκης του Ολυμπιακού

Στην κορυφαία επτάδα της 7ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LEN Champions League των ανδρών, συμπεριλήφθηκαν οι Μάνος Ζερδεβάς και Κώστας Μουρίκης.

Len Champions League: Στην καλύτερη επτάδα Ζερδεβάς, Μουρίκης του Ολυμπιακού

Διπλή εκπροσώπηση για τον Ολυμπιακό στην καλύτερη επτάδα της 7ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Στο φινάλε του πρώτου γύρου, οι Μανώλης Ζερδεβάς και Κώστας Μουρίκης έκαναν μεγάλο ματς κόντρα στη Γιουγκ πριν από μια εβδομάδα όπου ο Θρύλος επικράτησε 6-5 της Γιουγκ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε δύο τέρματα ενώ ο διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές και ήταν εκείνος που σε σουτ του Μερκούλοφ 42 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος είχε κρατήσει το 6-5.

Μαζί με τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας στην κορυφαία επτάδα βρέθηκαν ο Μάρτον Βάμος της Φερεντσβάρος, ο Στέφαν Λουόνγκο της Προ Ρέκο, ο Αλμπέρτο Μουνιαρίθ της Μπαρσελονέτα, ο Λούκα Μπούτιτς της Μλάντοστ και ο Ντούρο Ράντοβιτς της Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι.

Η κορυφαία επτάδα της 7ης Αγωνιστικής

Τερματοφύλακας: Μανώλης Ζερδεβάς (Ολυμπιακός)
Φουνταριστός: Κώστας Μουρίκης (Ολυμπιακός)
Αμυντικός: Αλμπέρτο Μούνιαριθ (Μπαρτσελονέτα)
Περιφερειακοί: Μάρτον Βάμος (Φερεντσβάρος), Στέφαν Λουόνγκο (Προ Ρέκο), Λούκα Μπούκιτς (Μλάντοστ Ζάγκρεμπ), Ντούρο Ράντοβιτς (Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι)


Στο top-5 των γκολ ο Μουρίκης

Να σημειώσουμε πως ένα από τα δυο τέρματα που σημείωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης κόντρα στη Γιουγκ, συμπεριλήφθηκε στο top-5 των τερμάτων της αγωνιστικής.