Len Euroleague γυναικών: Πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός, 13-8 την Μεντιτεράνι

Ο Ολυμπιακός υπέταξε 13-8 την Μεντιτεράνι για την 1η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της Β’ Φάσης της Euroleague που διεξάγεται στον Πειραιά.

Len Euroleague γυναικών: Πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός, 13-8 την Μεντιτεράνι

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague έκανε σήμερα (29/11) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κέρδισε την Ισπανική Μεντιτεράνι με όπλο την εξαιρετική της άμυνα.

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν 3-1 και 4-1. Η Μεντιτεράνι με την εξαιρετική Ισπανίδα Ταραγκό να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα μείωσε σε 4-3.

Ακολούθησε ένα 5-0 από τα κορίτσια του Θρύλου με τη διαφορά να πηγαίνει στα έξι γκολ (9-3) ενώ στο φινάλε της τρίτης περιόδου η Μυριοκεφαλιτάκη έγραψε το 11-4.

Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός κατέβασε στροφές, η Μεντιτεράνι το εκμεταλλεύθηκε και με ένα επί μέρους 3-0 μείωσε σε 11-7. Με γκολ των Δούλη, Κρίστμας ο πρωταθλητής δεν έδωσε άλλα δικαιώματα για να φτάσουμε στο τελικό 13-8.

Αύριο (30/11) στις 18.30 ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Ντουναϊσβάρος με στόχο φυσικά τη δεύτερη νίκη που θα τον στείλει και στην οκτάδα της διοργάνωσης.


Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 6-1, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη 1, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ: Ρούτγκερς, Ντουράν – Μπαλέντζια, Ντιάζ Βελάσκες, Μπλάκερ, Τόχα 1, Πρατς Ροντρίγκεζ, Εσπάρ Γ., Ταραγκό 5, Σέτο, Νταλμάσες 1, Ουνγκρία, Λιζότε, Τρόχαν Χιμένεθ.