Η ΕΡΤ γυρίζει την πλάτη στον Τιτάνα Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Σπαντάου για την 5η αγωνιστική του LEN Champions League. Την ώρα που οι Γερμανοί γράφουν για Τιτάνα της υδατοσφαίρισης, οι Έλληνες φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το ματς από τη δημόσια τηλεόραση!

Η ΕΡΤ γυρίζει την πλάτη στον Τιτάνα Ολυμπιακό!

Η ΕΡΤ, η δημόσια τηλεόραση για ακόμη μια φορά γυρίζει την πλάτη στον Ολυμπιακό.

Στο τμήμα πόλο που εδώ και μια τετραετία είναι στην κορυφή, με μία κατάκτηση LEN Champions League (2018), δυο συμμετοχές σε τελικούς (2016, 2019) και μια παρουσία ακόμη στο final 6 στη Βουδαπέστη (2017).

Την ώρα που η Σπαντάου - αντίπαλος απόψε του Θρύλου στον Πειραιά – στην επίσημη ιστοσελίδα της χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό Τιτάνα, η ΕΡΤ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, επέλεξε να μεταδώσει την αναμέτρηση με τους Γερμανούς μόνο από την ERT PLAY 1!

Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Το ERT PLAY 1 είναι το ιντερνετικό κανάλι της δημόσιας και όχι το τηλεοπτικό.

Μόνο μέσω ίντερνετ θα μπορέσει κάποιος απόψε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του «Τιτάνα Ολυμπιακού», όπως τον αναφέρουν οι Γερμανοί στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών (έχει τα δικαιώματα η ΕΡΤ) δεν είδαμε ποτέ το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ενώ και το περασμένο Σάββατο για την 8η αγωνιστική, δεν μεταδόθηκε επίσης το Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός.

Η δημόσια τηλεόραση αντί να μεταδώσει ζωντανά τη ματσάρα στο Λαιμό, όπου ύστερα από 7,5 χρόνια ο Ολυμπιακός έχασε βαθμό (13-13), βλέπαμε το μεσημέρι το μεγάλο ματς που καθήλωσε το φίλαθλο κοινό ανάμεσα στη Γλυφάδα και τον Παναθηναϊκό (10-3)!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κι άλλες αθλητικές δραστηριότητες καθημερινά αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο το αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ (ERT SPORTS HD), που μπορεί να μεταδώσει ένα γεγονός.

Ας μην δούμε μια ημέρα τις τρεις αδελφές! Ας παρακολουθήσουμε κι έναν αγώνα πόλο. Μια ελληνική ομάδα, που παίζει και διακρίνεται στο εξωτερικό.

Θα μου πείτε εδώ πέρσι ολόκληρο προημιτελικό με αντίπαλο την Ιταλική Μπρέσια, στο final 8 στο Ανόβερο και τον παρακολουθήσαμε ζωντανά από την ERT PLAY 1.

Σε έναν αγώνα ομίλου θα κολλήσουμε τώρα;