Len Champions League: Στην κορυφαία επτάδα οι Ζερδεβάς, Γιόκοβιτς

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την κορυφαία επτάδα της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Len Champions League με τους Ζερδεβά, Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού να βρίσκονται σε αυτή.

Len Champions League: Στην κορυφαία επτάδα οι Ζερδεβάς, Γιόκοβιτς

Στην καλύτερη ομάδα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Len Champions League συμπεριλήφθηκαν οι Μάνος Ζερδεβάς, Μάρο Γιόκοβιτς.

Για μία ακόμη αγωνιστική, στην καλύτερη επτάδα της κορυφαίας διασυλλογικής Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ο Ολυμπιακός έχει εκπρόσωπο. Μάλιστα αυτή τη φορά είχε διπλή εκπροσώπηση με τους Ζερδεβά, Γιόκοβιτς!

Ο διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε απέναντι στη Σίντεζ Καζάν, με τον κόουτς Θοδωρή Βλάχο να τον περνάει στη θέση του Στέφαν Ζιβογίνοβιτς.

Ο αριστερόχειρας Κροάτης περιφερειακός σημείωσε δυο τέρματα στο δεύτερο οκτάλεπτο της αναμέτρησης με την Καζάν.

Από εκεί και πέρα, στην κορυφαία επτάδα βρίσκονται όπως είναι λογικό ο Πάουλο Ομπράντοβιτς της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο οποίος σημείωσε έξι τέρματα στη νίκη επί της Μπαρτσελονέτα (15-13) όπως και ο Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο της Προ Ρέκο, ο οποίος επίσης πέτυχε έξι γκολ στη νίκη των Ιταλών επί της Τεράσα.

Οι άλλοι τρεις που συμπληρώνουν την κορυφαία επτάδα της 2ης αγωνιστικής του Champions League είναι ο Μαυροβούνιος περιφερειακός Ντράσκο Μπργκούλιαν της Ουγγρικής Όρβοσι, ο συμπατριώτης του Γκάβριλ Σούμποτιτς της Ζόλνοκ και ο Ρουμάνος φουνταριστός της Μλάντοστ Κοσμίν Ράντου.