Βλάχος: «Σκληρή ομάδα οι Ρώσοι, ήμασταν αγχωμένοι!»

Ο Θοδωρής Βλάχος σχολίασε την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τη Σίντεζ Καζάν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Βλάχος: «Σκληρή ομάδα οι Ρώσοι, ήμασταν αγχωμένοι!»

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στους ομίλους του Champions League κατέκτησε ο Ολυμπιακός που επικράτησε εντός έδρας της Σίντεζ Καζάν με 10-8.

Δύο στα δύο ο Ολυμπιακός, 10-8 τη Σίντεζ Καζάν

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, η οποία όπως είπε ήταν αγχωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι αφού οι Ρώσοι είναι σκληρή ομάδα, με πολλούς καλούς και διεθνείς παίκτες. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά, μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έδειξε λίγο αγχωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εκτός έδρας ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα.

Επιθετικά ξεκινήσαμε καλά, είχαμε εύκολα γκολ και απ’ έξω και στον παίκτη παραπάνω αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού με απερίσκεπτες ενέργειες σπαταλήσαμε πολλά παραπάνω. Η άμυνά μας βελτιώθηκε αλλά η επίθεσή μας έμεινε εκεί. Πιστεύω όμως ότι σημασία έχει η νίκη. Ακόμα μια μέσα στην έδρα μας και δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βελτιωθεί και μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα».

Από την πλευρά του ο Μάρο Γιόκοβιτς δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση. Κάναμε κάποια σοβαρά λάθη στον παίκτη παραπάνω, αφού δεν ακολουθήσαμε ακριβώς τις οδηγίες του προπονητή αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι το έκτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και δεύτερο που παίξαμε όλοι μαζί και νομίζω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στους επόμενους αγώνες».