Champions League: H Bουλιαγμένη 8-3 τον Ερυθρό Αστέρα - Πιθανοί αντίπαλοι στη 3η φάση

Την πρόκριση στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League πανηγύρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Champions League: H Bουλιαγμένη 8-3 τον Ερυθρό Αστέρα - Πιθανοί αντίπαλοι στη 3η φάση

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15/9) η Β΄ προκριματική φάση στο Champions League υδατοσφαίρισης και έγιναν γνωστές οι οκτώ ομάδες που θα μπουν την Τρίτη (17/9) στην κληρωτίδα του Γ΄ προκριματικού και θα σχηματίσουν τέσσερα ζευγάρια, οι νικητές των οποίων προκρίνονται στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Την πρόκριση στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League πανηγύρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι παίκτες του Κόλιανιν επικράτησαν με 8-3 του Ερυθρού Αστέρα, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και πήραν την πρόκριση ως δεύτεροι στον όμιλο του Βελιγραδίου.

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες, ο ΝΟΒ πήρε τα ηνία, έλεγξε τον ρυθμό, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο με την σφιχτή του άμυνα και με σωστές επιλογές σε καθοριστικά σημεία, πήρε διαφορά και την αύξανε μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Κόλιανιν, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Μπάσιτς με 4 γκολ...

Η Βουλιαγμένη θα βρει μπροστά της μία εκ των Όρβοσι (Ουγγαρία), Μπρέσια (Ιταλία) και Τεράσα (Ισπανία), με την τελευταία να είναι η μόνη με την οποία ο ΝΟΒ θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν αποκλειστεί στον Γ΄ προκριματικό γύρο, η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει στην Ευρώπη, μετέχοντας στα προημιτελικά του Euro Cup...