Οι πολίστες υποκλίθηκαν στον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη στήριξη που τους παρείχε κατά τη διάρκεια του τελικού με τη Φερεντσβάρος.

Οι πολίστες υποκλίθηκαν στον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)

Βροντερό παρών έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Ανόβερου και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τους πολίστες του Θοδωρή Βλάχου. Οι φίλοι των Πειραιωτών δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για να δώσουν ώθηση στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Στα πέναλτι έχασε ο Ολυμπιακός το Champions League

Υπήρξαν πολλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα που οι παίκτες του Ολυμπιακού γύριζαν προς την κερκίδα και έκαναν νοήματα, δείχνοντας πόσο ανάγκη είχαν την παρουσία του κόσμου.

Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα αποθέωσε τους παίκτες και τον Θοδωρή Βλάχο. Αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αυτό το τριήμερο και καταχειροκρότησαν την ομάδα.

Βλάχος: «Δεν τα παρατήσαμε, αλλά...»

Οι πολίστες από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον κόσμο και είναι χαρακτηριστικό πως μετά το τέλος του αγώνα υποκλίθηκαν στην κερκίδα. Έκαναν χαρακτηριστικές κινήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού προς την «ερυθρόλευκη» κερκίδα δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη τους.