Ο Γενηδουνιάς «πλήρωσε» την Προ Ρέκο με το ίδιο νόμισμα! (vid)

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στον ημιτελικό της Παρασκευής με την Προ Ρέκο στο Ανόβερο.

Ο Γενηδουνιάς «πλήρωσε» την Προ Ρέκο με το ίδιο νόμισμα! (vid)

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στον ημιτελικό της Παρασκευής με την Προ Ρέκο στο Ανόβερο, «πληρώνοντας» τους Ιταλούς και τον πρόεδρό της με το ίδιο νόμισμα!

Η γκολάρα του Γενηδουνιά που έστειλε τον Θρύλο στον τελικό(vid)

Για να θυμούνται οι παλιοί και να…μαθαίνουν οι νέοι. Ο αθλητισμός προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις, όπως αυτή του ημιτελικού της Παρασκευής. Ο Γενηδουνιάς πήρε το φάουλ από τον Αλεσάντρο Βελότο και χωρίς να χάσει χρόνο εκτέλεσε τον Μπίγιατς χαρίζοντας στο Θρύλο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 11-12: Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ο Θρύλος!

Έτσι ο Γενηδουνιάς πήρε εκδίκηση για τη φοβερή και τρομερή ομάδα του Ολυμπιακού του Βαγγέλη Πάτερου που το 2007, έφτασε μια ανάσα από τον τελικό αλλά έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά του φάιναλ φορ που διεξήχθη στο Μιλάνο και το κατέκτησε η Προ Ρέκο.

Η σπουδαία και τότε Ιταλική ομάδα, τα είχε βρει «σκούρα» κόντρα στους Πειραιώτες που είχαν στις τάξεις τους τεράστιους παίκτες (Δεληγιάννης, Κόχειλας, Δελακάς, Σάντα, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Βράνιες, Ντόσκας, Αφρουδάκης Γιώργος, Νίκιτς, Κομάντινα, Σχίζας) και θα μπορούσαν να είχαν βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Ο Μαουρίτσιο Φελούγκο όμως είχε διαφορετική άποψη. Απέμεναν 33 δευτερόλεπτα για το φινάλε και με το σκορ στο 9-9, ο διεθνής Ιταλός περιφερειακός, έχοντας μπροστά του τον Χατζηθεοδώρου, εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στο δεξί «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Νίκου Δεληγιάννη. Τελικό σκορ 10-9 και πρόκριση για την Προ Ρέκο.

Δώδεκα χρόνια μετά, στο Ανόβερο, ο Φελούγκο ως πρόεδρος πλέον της Ρέκο, είδε να εξελίσσεται μπροστά του το ίδιο σενάριο αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και διαφορετικό νικητή. Ο 26χρονος πλέον Ντίνος Γενηδουνιάς, σηκώθηκε, εκτέλεσε τον Μπίγιατς και άφησε ξερή την Ιταλική ομάδα και τον πρόεδρό της που είχε χαρεί το 2007 αλλά την Παρασκευή το βράδυ είδε τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν.

Θυμηθείτε το γκολ που σημείωσε ο Φελούγκο το 2007: