LEN Champions League: Ο Παπαναστασίου στο fosonline.gr για τους ημιτελικούς

Ο διεθνής περιφερειακός της Γιουγκ, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, μίλησε στο fosonline.gr για τους σημερινούς (7/6) ημιτελικούς του Len Champions League.

LEN Champions League: Ο Παπαναστασίου στο fosonline.gr για τους ημιτελικούς

Παρθενική συμμετοχή του Αλέξανδρου Παπαναστασίου σε τελική φάση Champions League.

Ολυμπιακός - Προ Ρέκο με τηλεοπτική μετάδοση!

O διεθνής άσος με το σκουφάκι της Γιουγκ πάλεψε την Πέμπτη (6/6), αλλά ήρθε ο αποκλεισμός από τη Φερεντσβάρος και η ομάδα του Ντουμπρόβνικ έμεινε εκτός μεταλλίων.

Ο Παπαναστασίου μίλησε στο fosonline.gr για τους σημερινούς ημιτελικούς: «Τώρα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ίσως να είναι άδικο να μιλήσουμε για φαβορί. Είναι δυο ημιτελικοί όπου οι διαφορές είναι μικρές. Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Ίσως η Προ Ρέκο που τη χαρακτηρίζουν ως φαβορί από την αρχή της σεζόν έχει ένα προβάδισμα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δεν το πιστεύω αυτό. Εάν ο Ολυμπιακός παίξει καλά, μπορεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα δούμε δυο δυνατά παιχνίδια».

Ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Champions League, αντίπαλος η Προ Ρέκο!

Για τη Γιουγκ και τον αγώνα με τη Βερόνα για τις θέσεις 5-8, υπογράμμισε «είναι ένα ματς χωρίς πίεση. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να αποδείξουμε πως δεν ήταν τυχαία η πορεία μας όλη τη σεζόν. Θα δοκιμάσουμε πράγματα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».